25 de desembre 2009

El camí de la vida...


El camí de la vida el vas enfilant mica en mica. En aquest camí rellisques i caus moltes vegades, però et tornes a aixecar per seguir endavant. En aquesta vida potser trobaràs quelcom que et farà feliç i t'ajudarà a pujar de cara i més ràpid però, alerta!, perquè pots relliscar igualment i has d'aprendre a agafar-te tan bé com puguis perquè no serà la darrera vegada que et passarà.
No vas sol, hi ha mans que t'ajuden a alçar-te, t'hi pots aferrar amb força, no pateixis. N'hi ha que sempre hi seran, tan quan t'elevis com quan caiguis, aprèn a valorar-les perquè són les més valuoses. Vindran noves mans, d'altres marxaran, i tu aniràs pujant, mica en mica, aquest camí de la vida que a vegades té tants rocs... i no sempre és fàcil de seguir.
Mira de pujar-lo de cara que sempre és millor respirar la brisa i sentint l'escalfor del sol a la cara.

Les festes nadalenques solen unir molt les famílies, i la família representa una d'aquelles mans que sempre tindràs per alçar-te, així que durant aquestes festes aprenguem a valorar com arriba a ser d'important.

1 comentari:

Guillem Benejam ha dit...

Aquests dies al diari Avui en digital hi ha una enquesta que proposa la pregunta Com percebeu el Nadal? Entre altres, una resposta és com un esdeveniment familiar. I és així com jo el perceb i així com vaig votar.

La família és un dels pilars d'aquesta vida, els qui t'ajuden, entre altres, a fer el camí de la vida. I són en aquests dies que ens unim.

Bones Festes!