29 de maig 2009

El Ziga-zaga team


El ziga-zaga team ha fet història, tenim el triplet a casa i ahir milers i milers de culés ho vam celebrar.
Que el Barça era més que un club ja se sabia, però és que ara han posat la cirereta del pastís.
El Camp Nou ahir va obrir les seves portes als socis, seguidors i barcelonistes que volien celebrar amb els jugadors aquests tres títols aconseguits aquesta temporada.
Encara no eren les vuit del vespre i el Camp Nou va obrir les seves portes als centenars de culés que érem allà fora. Mentre la rua amb l'autobus destapat anava avançant el Camp Nou s'anava omplint per moments. Les primeres localitats que es van omplir van ser les de sobre i sota la llotja. Els voltants ho van anar fent paulatinament fins que es va omplir pràcticament tot l'estadi.
Els jugadors es van fer pregar moltíssim i és que duien més d'una hora de retard. Mentrestant al camp un presentador animava l'afició a fer cantar l'himne i altres càntics que s'han anat sentint durant els partits. Ens va fer assajar el ziga-zaga ziga-zaga que mai havia sortit bé, ja que la gent no sabia respondre al crit de "Ziga-zaga ziga-zaga!" de Pep Guardiola. Va sortir bé, així que l'entrenador del Futbol Club Barcelona es va endur una bonica sorpresa per part dels seguidors barcelonistes.
Llagrimes, crits, llums, música... tot acompanyava a l'equip blaugrana que es trobava en mig del seu estadi amb un somriure als llavis impossible d'esborrar.
L'afició, que portava des de les 7 de la tarda esperant-los allà al Camp, va poder gaudir d'un espectacle únic i memorable, segur que a més d'un culé se li va posar la pell de gallina quan va sentir anomenar el seu jugador preferit o quan va veure entrar al camp les tres copes, les copes del triplet, les copes del Barça.